Retourneren

Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, dan kunt u de aangekochte artikelen binnen 30 dagen retourneren. De artikelen kunnen alleen geretourneerd worden, als deze nog niet gebruikt zijn. De artikelen dienen dus compleet, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Artikelen die gebruikt zijn, schade hebben opgelopen of niet compleet zijn komen niet in aanmerking voor restitutie of omruiling. Daarnaast zijn de (verzend)kosten van het retourneren volledig voor rekening van de koper.

Indien u artikelen wilt retourneren dient u de volgende stappen te ondernemen:

1: Stuur een mail naar info@jodeledokie.nl met daarin de vermelding van het ordernummer en het product dat u retour wilt sturen.

2: Verpak alle artikelen in een doos (indien mogelijk de originele verpakking).

3: Verzend de artikelen naar het volgende adres:

Jodeledokie
Tagweg 2A
8281 HE Genemuiden

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten welke door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. De kosten voor het retour sturen worden niet vergoed. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Ten slotte raden wij u aan om de Track &  Trace code die u ontvangt van het postkantoor goed te bewaren. Hiermee kunt u namelijk nagaan of het pakket goed bij ons is aangekomen.

Klachten

Jodeledokie heeft graag tevreden klanten. Service en kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Is er toch iets misgegaan of u bent ontevreden? Neem dan contact met ons op. Wij proberen dan samen met u tot een passende oplossing te komen.

U kunt ons bereiken via de e-mail op info@jodeledokie.nl

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

 

Doe mee en win!

Elke 1e dag van de maand geven we een gratis paar babyschoenen weg aan één van onze volgers.

Like onze Facebook pagina en doe automatisch elke maand weer mee!

Klantervaringen

Tineke: Leuke schoenen en binnen 2 dagen geleverd. kwaliteit is goed.

Annelies: Mijn muursticker wilde niet goed plakken, omdat ik de muur niet ontvet had. Toch kosteloos een nieuwe gekregen. Nu de muur goed schoon is plakt de sticker wel goed. bedankt voor de service!

Esmee: De Gouden babyschoenen met luipaardprint staan ons dochtertje mooi!

Marieke: Ik heb een muursticker van een paard en een graafmachine gekocht. geeft onze kinderkamers toch net iets meer uitstraling :). Ze zijn netjes opgerold geleverd en het bevestigen aan de muur was zo gedaan!

© 2018 - 2021 Jodeledokie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel